O nama

PRORISK d.o.o. je društvo za zastupanje u osiguranju, osnovano 2010. godine u Beogradu. ProRisk d.o.o. osnovano je kao srpsko privredno društvo od 100% domaćeg kapitala.

Zahvaljujući vrednom radu i svakodnevnoj predanosti našim klijentima, samo za godinu dana poslovanja smo stekli prepoznatljivo ime u Srbiji.

Misija 

Naša primarna misija je da izađemo u susret svim potrebama i željama naših poslovnih partnera i klijenata kompanije. Pozitivnim ostvarenim rezultatima da pridobijemo poverenje novih i sačuvamo naklonost starih klijenata. Sve ovo nastojimo da ispunimo iskrenim, harmoničnim, vrednim i posvećenim radom, prateći savremene trendove poslovanja.
Težićemo stalnom razvoju kompanije, permanentnoj edukaciji, poslovnom i ličnom unapređenju, trudeći se da u duhu dobrih poslovnih običaja, gradimo našu reputaciju.
Smatramo da ćemo stabilnim poslovanjem održati i finansijsku stabilnost kompanije – osnovni preduslov za održanje poverenja klijenata.


Vizija

Kao srpsko privredno društvo naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde kako u oblasti poslovanja u oblasti osiguranja, tako i u oblasti življenja i koja, ne samo da uvodi nove navike i trendove, nego ih i predviđa i kreira. Da budemo sinonim za kompaniju koja posluje u dosluhu s vremenom koje dolazi.
Nastojaćemo da zauzmemo poziciju domaćeg lidera na poslovima zastupanja u osiguranju na teritoriji Srbije. Cilj nam je da konstantnim edukacijama, treninzima i obukama, pratimo domaće i svetske standarde u osiguranju.

 

Sa Mudrosću ćemo voditi naše poslovanje, našom Snagom ćemo izneti i Lepotom ćemo upotpuniti!

 

APR podaci

Matični broj : 20694432

PIB : 106860260

Šifra delatnosti : 6622


Rešenje iz Narodne Banke Srbije (upload u toku)